Berita Perpus







Sadaya staf sareng karyawan Perpustakaan di lingkungan Universitas Pasundan, ngiring bingah,reues,tur nyanggakeun pangwilujeung ka pa Oman Rohman,S.S.I. Kasubag Perpustakaan Fakultas Ilmu Seni dan Sastra, Universitas Pasundan anu parantos nyangking gelar Sarjana Perpustakaan. Alhamdulillah, Unpas nambihan Pustakawan. Mugia elmuna nyandak berkah kanggo kulawargi,oge kanggo kamajengan Perpustakaan Unpas hususna, sakumna Perpustakaan umumna. Aamiin Yaa Robbal Aallamiin Wilujeung….

September 24, 2021

SELAMAT DAN SUKSES

Sadaya staf sareng karyawan Perpustakaan di lingkungan Universitas Pasundan, ngiring bingah,reues,tur nyanggakeun pangwilujeung ka pa Oman Rohman,S.S.I. Kasubag Perpustakaan Fakultas Ilmu Seni dan Sastra, Universitas Pasundan […]
August 6, 2021

PENGUMUMAN…!!!

May 17, 2021

SELAMAT HARI BUKU NASIONAL DAN HUT PERPUSTAKAAN NASIONAL RI

17 MEI 1980 – 17 MEI 2021
May 9, 2021

SELAMAT HARI RAYA IDUL FITRI 1 SYAWAL 1442 H